Cupcake kollekció - enni való, akár egy süti
Stílusos modern darabok (nem csak) lányoknak, két gyönyörű púder árnyalatban. Habos, mint egy finom süti. Pontosan az a cupcake, amit megsüthet velünk, majd élvezheti a saját buliját.

A púder színek nem unalmasak. Nem csak romantikusak.
Ezek olyan színek, amelyek élénkíthetik a bőrt, tükrözik a jó közérzetet és a tisztaságot.
A kollekcióban modern, sportosabb szabásokat, meleg anyagokat és stílusos darabokat talál, amelyeket úgy fog szeretni, mint a sütit.
A pólók, pulóverek és ruhák puffos ujjai olyanok, mint a pihe-puha tejszínhab.
Egy részlet, ami olyan, mint a hab a tortán. Mit gondol róla?
A kollekcióban megtalálhatóak kislányoknak, de anyukáknak való darabok is. Ezért anyuka és kislánya összeöltözhet.
Imádni fogja a kényelmes női pulóver szabású ruhát kapucnival és oldalzsebekkel.
Lezser stílus mindennapi viselethez.
Süssön velünk egy CUPCAKE-t, amellyel egy gyerekbulin pontozhat.
Áfonyás-citromos cupcakes
HOZZÁVALÓK 12 cupcakere elegendő tésztához:
- 1,5 csésze félfogós búzaliszt + 2 evő kanál
(az áfonya behempergetésére) - 3/4 csésze nádcukor
- 1,5 teáskanál sütőpor
- csipet só
- 110 g vaj
- 180 g tejföl
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1 BIO citrom
- 2 tojás
- friss áfonya

ELKÉSZÍTÉS:
- A tojásokat a cukorral kemény habbá verjük (kb. 5 percig verjük közepes sebességgel).
- Hozzá adjuk a vaníliakivonatot, a citromhéjat (ha erősebb citromízt szeretnénk hozzá adhatjuk a levet is), a tejfölt és a kockákra vágott lágy vajat.
- Mindent alaposan összekeverünk.
- Végül hozzáadjuk az átszitált lisztet és sütőport, és addig verjük, amíg sűrűbb tésztát nem kapunk.
- Végül a liszttel bevont áfonyát kézzel enyhén a tésztához keverjük (ennek köszönhetően nem süllyed le a kosár aljára, szépen szétterül, nem nyomódik össze és nem színezi be a tésztát) - ne felejtsen el hagyni néhány áfonyát a díszítéshez.
- A kosarakat berakjuk egy muffinformába és kb 3/4-ig megtöltjük tésztával (a tészta 12 darabra elegendő).
180°C-ra előmelegített sütőben kb 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
KRÉM:
- 250 ml 33%-os tejszínhab
- 250 g mascarpone
- 80 g porcukor
- 1 habfixáló
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1 BIO citrom
- A tejszínhabot a fixálóval együtt addig verjük, amíg sűrű tejszínhabot nem kapunk.
- Hozzá adjuk a mascarponet, a cukrot, a vaníliakivonatot és a citromlevet. Az egészet habos, sima krémmé verjük.
- Egy cukrászzacskót megtöltünk a krémmel, és a kihűlt muffinokat díszítjük.
- A végén friss áfonyával díszítjük és megszórjuk reszelt citromhéjjal.



Ha nincs ideje sütiket sütni, vásárolhat édes finomságokat a La Donuteria-ban.
A mi kislányaink csokis, törpés és málnás fánkot választottak.
Nagyon tetszett nekik :) szerintünk a fotókon is látszik.
Köszönjük a La Donuteria Besztercebányának ezt a teret, amelyben ezek a gyönyörű fényképek készülhettek.